Det var pga produktene til forever living jeg valgte å starte som forever business owner, og jeg har ikke angret en dag siden det. 
De aller fleste produktene er jeg veldig glad i men noen mer enn andre. Her er min Topp 10 liste i tilfeldig rekkefølge:

1. Sonya skin care
- Denne hudpleie serien falt jeg for med en gang og jeg bruker den morgen og kveld. Personlig har jeg opplevd jevnere hudtone og den fryktelig tørre huden jeg hadde tidligere, eksisterer ikke lenger. 

2. Aloe Lips
- Ikke bare en lipsyl men et miniapotek. Denne kan brukes ved insektsstikk, Sår, tørre neglebånd og så mye mer. 

3. Eye awakening creme
- En øyekrem med anit-aging egenskaper som gir et våkent blikk og minsker porene under øynene.

4. Forever Ultra
- En proteinshake som passer perfekt som mellommåltid eller måltidserstatning. Den holder meg mett, Smaker fantastisk og er genial å bruke i bakverk som pannekaker, vaffler og boller. 

5. Argi+ 
- En frisk søt drikk som dekker dagsbehovet ditt for C,D,B6,B12 og Folsyre. Den smaker fantastisk og gir mer energi.

6. Forever Aloe Scrub
- Denne scruben er mild nok til å brukes hver dag og kan brukes på ansikt og resten av kroppen. Den inneholder små perler av jojoba og gir huden en myk og ren følelse.

7. Aloe Marine mask
- En fuktighetsgivende maske som også virker dyprensende. Den er lett å føre på, og passer perfekt sammen med Aloe scrub.

8. Bio Cellulose mask
-Nå er moderne, avansert hudpleie enklere enn noensinne før! Her får du en brukervennlig og effektiv engangsmaske med anti aging-egenskaper som gir huden din masse fuktighet og en helt ny glød – på bare 20 minutter.

9. Heat Lotion
- Den diggeste masasje kremen som lindrer på alle vondter og verk. Jeg har masse vondt i nakke og skuldre og da er denne godbiten et produkt jeg må ha. 

10. Aloe Vera Gel
- Et kosttilskudd for magen i form av drikke. Her har du ren aloe vera i 3 forskjellige smaker: Nøytral, Peaches og Nectar. Min favoritt er Paches. Et glass om dagen, gjør godt for magen.

Du kan enkelt bestille disse produktene igjennom shopen min her i nettbutikken. Eller du kan sende meg en mail/sms dersom du lurer på noe. Hvilke produkter er dine forever favoritter?